Ako sa vďaka “korone” zrodilo NA PARE

buchty na pare dodávka

Príbeh vzniku výroby parených buchiet a knedlí ste si už mohli prečítať v predošlom článku. Teraz vám porozprávame, ako náš koncept aj samotný názov zmenila “korona”.

Vráťme sa však pekne na začiatok. V časoch, keď vznikla naša malá rodinná firma a buchty od nás odoberali len školy a reštaurácie, sme ešte pôsobili pod názvom BIG stravovanie. Pýtate sa, čo znamená BIG? Je to skratka našej filozofie “beauty in gastronomy”.

Popri výrobe pre gastrozariadenia sme na podnet našich zákazníkov v malom robili aj predaj priamo v priestoroch našej výrobne vo Svätom Jure. Pozitívne recenzie sa odrážali na stúpajúcich číslach nákupov a obľúbenosť našich buchiet ďalej rástla. Ale len do momentu, kým neprišla “korona”, ktorá všetko zmenila.

prepravky plné buchiet

Ľudia sa začali báť vychádzať, reštaurácie aj školy sa zatvárali a práce nám ubúdalo. My sme sa však nevzdali. Dali sme hlavy dokopy, zvážili podnety a potreby našich zákazníkov a spontánne založili e-shop! Potrebovali sme však názov, ktorý bude k našim produktom lepšie pasovať, a tak sa zrodilo NA PARE.

Bol to risk, no úspech na seba nenechal dlho čakať. Ľudia uvítali, že si naše buchty môžu konečne objednať z pohodlia domova a už na druhý deň si na nich pochutnávať. E-shop sa osvedčil ako skvelé rozhodnutie, ktoré nás zachránilo v neľahkom období a zároveň utužilo aj kolektív našich pracovníkov, ktorí denne vybavili aj 100 objednávok. Len tak pre zaujímavosť, najviac v nich dominovali práve slivkové buchty, s ktorými sme kedysi začínali. 🙂

Bol to úžasný začiatok NA PARE, a to najmä vďaka vám. ĎAKUJEME!

Nadviažte tam, kde ste prestali. Pokračujte v objednávaní alebo si pozrite obsah svojho košíka.